Rólunk

Rólunk

Ha az általunk forgalmazott márkákból nem találja meg a típust, amit keres, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!

Kisebb átalakulásokkal 2004 óta szolgáljuk ki ügyfeleinket főleg minőségi fémipari gépek és szerszámok területén. Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy otthon vagyunk a fémipari szerszámgépek, fűrészelés, hegesztés-, darabolás- és csiszolás-technika területén. A végfelhasználó vevőinknek ajánlott minőségi szerszámaink a világ vezető gyártóitól származnak, és megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, megbízhatóak és minőségi munka készítését teszik lehetővé megfizethető árakon.

Folyamatosan fejlődünk és bővítjük külföldi beszállítóink körét szorosan igazodva vevőink igényeihez, melynek köszönhetően az elmúlt évtizedben több neves európai és amerikai cégnek lettünk a magyarországi importőrei. Így mára igen magas színvonalú termékválasztékot, szervizhátteret és nagykereskedelmi kiszolgálást nyújtunk importőrként. Fejlődésünk jegyében nyitottunk új üzletet, telephelyet először Budapest X. kerületében majd később a XVII és XV. kerületben.

Cégünk sikeresen bevezette a fűrészszalagok végtelenítését is a budapesti telephelyén, mellyel a partnereinknek nyújtott szolgáltatások skáláját tudtuk bővíteni. Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk bi-metál fűrészszalagokból és a rövid gyártási határidőnek köszönhetően szinte azonnal ki tudjuk szolgálni a felmerülő igényeket.

A folyamatosan változó piaci igényekre reagálva, a webáruházak térhódításának mi sem állhattunk az útjába, így 10 éve létrehoztuk a saját www.szerszamhaz.hu webshopunkat és azóta igyekszünk naprakészre frissíteni, fejleszteni és karbantartani, hogy ez is mindenben megfeleljen  a mai kor elvárásainak.

Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk az ipari tevékenységet végző cégekkel történő folyamatos kapcsolattartásra, melynek során a különféle felhasználói elvárásoknak megfelelően tudjuk a felmerülő igényeket naprakészen kielégíteni. Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokat és szaktanácsadást nyújtsunk, melyek előnyhöz juttathatják partnereinket a piaci versenyben. Ehhez területi képviselőink és vevőszolgálatunk munkatársai biztosítják a szükséges szakmai segítséget.

Legújabb eredményünk, hogy a svéd SKF csapágyak területi forgalmazóivá válhattunk.

Cégünk több neves gyártónak a magyarországi importőre:
DoALL (USA) – Fémipari fűrészszalagok, fűrészgépek, körfűrészek, emulzió.
PILOUS (Cseh) – Fém és faipari szalagfűrészgépek.
ROTABROACH (Brit) – Mágnestalpas és speciális fúrógépek, sínfúrók, magfúrók.
GSP (Cseh) – Fémipari körfűrészek, körkések.
ARNTZ (Német) – Fémipari bi-metál és keményfémes fűrészszalagok.
BDS (Német) – Élmarógépek, mágnestalpas fúrógépek, magfúrók.
EPPLE (Német) – Fémipari szerszámgépek.
NKO (Cseh) – Kézi és peciális és automata élmarógépek.
STRONG HAND TOOLS (USA) – Hegesztéstechnikai kéziszerszámok.
KÜHTREIBER – (Cseh) – Hegesztőgépek.
RUKO (Német) – Forgácsoló szerszámok.

További termékeink:
METABO (Német) – Szerszámgépek.
PFERD (Német) – Csiszolástechnika.
CROMWELL (Brit) – Kéziszerszámok, szereléstechnika.
MILWAUKEE (USA) – Szerszámgépek.
AEG (Német) – Szerszámgépek.
NILFISK (Dán) – Takarító gépek.
ROTHENBERGER (Német) – Szerelő szerszámok.
KS TOOLS (Német) – Kéziszerszámok.
SKF (Svéd) – Csapágyak, ékszíj és szimering.
Továbbá megtalálható termékválasztékunkban az IWELD, ESAB, BLM, SOLTER, MAHE és PARWELD hegesztés-technikai termékek széles skálája